söndag 31 januari 2016

Delbetala skrivarpapper?

Skulle aldrig köpa en ajfån... :)

Badar i svett, oj vilken dålig kondition jag har. 3 km Pw, 2 km jogg

Tärna i Nybros Luciatåg 2001 (2002?)

En marker kvar, ingen har hittat diamanten!

Jag, osäker på ålder...

Lila tunga

Gott!

Senaste avsnittet av Vampire Diaries

Fixar blåbärspaj :)

onsdag 27 januari 2016

Ny app i mobilen

Ont i ryggen

Jag har så otroligt ont i ryggen, i princip dygnet runt. Sitter i svanken, så ska skriva ut lite bål och core-övningar imorgon. Sedan ska jag bli stark innifrån. Skippa träna magen och ryggen i maskinerna på gymmet och börja köra överkropp, ben och rumpa. Sedan måste jag ta tag i att fixa nya skor på jobbet. Sulan undertill faller isär. Jag har bara inte orkat ta tag i det, men nu finns det ingen återvändo!
Imorgon blir det jobb igen, sedan har jag en ledig helg efter två jobbhelger i rad. På fredag blir det gymmet igen, kanske på lördag också men definitivt på söndag!

Nehej sovdax, god natt!

Börjat om, är inne på Säsong 2 avsnitt 14 nu...

Repris av Farmen!

Nattis är riktigt bra på att rita

Funderar på att byta till en frisyr liknande denna

Etapp två i mitt ombygge är klart!

onsdag 20 januari 2016

Från Dödevi till Djupvik

Då var stuga bokat till midsommar. Vi har 4 somrar hyrt en stuga i Dödevi, men i år ville ägarens barn ha den så vi fick börja leta en annan. Och nu har vi hittat en, i Djupvik. Med havsutsikt, stor trädgård och inglasad altan! Känns sjukt bra! Jag menar, en midsommar utan bästa gänger på Öland är ju ingen riktig midsommar!

Sötnötar

Skakis

Armarna och axlarna skakar efter passet idag. Det var deras tur att få jobba extra idag. Imorgon blir det cardio och nästa pass blir det mage och rygg som får jobba extra hårt. Sedan från början igen med ben och rumpa!

Bjuder på denna bilden från träningen idag